Popis
Trvanlivý slepičí vývar je bez lepku, konzervantů a stabilizátorů.
Produkt uchovávejte o teplotě 1 – 30 °C. Jedná se o český výrobek. Vývar vydrží až tři roky v běžné pokojové teplotě, není potřeba jej uchovávat v lednici. Produkt je již zcela uvařený a tepelně zpracovaný. Jde vhodný jako základ omáček a polévek, ale lze jej konzumovat i samotný. Stačí jej pouze ohřát. Ohřát jej můžete několika způsoby:
1.Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice), nechte cca 10 minut prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
2.Sáček vyprázdněte přímo do hrnce a ohřívejte cca 5 minut.
3.Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 minuty v mikrovlnné troubě.
4.Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijte trochu vody. Za cca 12 minut je jídlo ohřáté.
Maso nakupujeme u českých dodavatelů. Suroviny při výrobě produktu byly ručně zpracovány. Pro přípravu vývaru používáme strukturovanou vodu. Jde o vodu, do níž se mikrokapénkově přidává voda s pH 12. Strukturovaná voda má příznivý vliv na organismus. Na jeden litr slepičího vývaru používáme 310 g slepic a 120 g zeleniny (mrkev, petržel, cibule, celer, česnek). Masové vývary táhneme v kuchyni 15 hodin a ještě horké je dávkujeme do speciálních sáčků, které se hermeticky uzavřou a poté se za pomoci vysokého tlaku a teploty sterilizují v zařízení, kterému se říká autokláv.
Složení: slepičí vývar (voda, slepice bez drobů, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý). Informace pro alergiky: Produkt obsahuje celer.
Výživové hodnoty na 100 g:
-Energetická hodnota: 35,1 kJ / 8 kcal
-Tuky: 0,08 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g
-Sacharidy: 0,7 g, z toho cukry 0,52 g
-Bílkoviny: 1,2 g
-Vláknina: 0,1 g
-Sůl: 0,34 g